Együtt. Egészségben.

Szolgáltatások

mymoodpro
mymoodpro

– depresszió gondozási program

9 990 Ft/ hó

A mymoodpro kifejezetten a depressziós betegek számára kifejlesztett program, mely a depresszióból való gyógyuláshoz nyújt komplex és személyre szabott támogatást a programba bekapcsolódók számára.

tovább
Felkészülés az egészséges 2017-re
Felkészülés az egészséges 2017-re

– kreatív csoportmunka

19 600 Ft

Kreatív alkotó tevékenység során scrapbook-jellegű egészségnaptár készítése. Szakképzett egészségmenedzser által vezetett csoportmunka, melynek középpontjában a résztvevők egészséggel kapcsolatos 2017. évi céljai állnak.

tovább
Hogyan tegyek JOBBAN az egészségemért
Hogyan tegyek JOBBAN az egészségemért

– Komplex egyéni egészségtanácsadás

22 550 Ft

Szakképzett egészségmenedzser által vezetett egyéni egészségtanácsadás. Coaching-szemléletű egészségtervezés az egyéni egészségcélok és az ahhoz vezető személyre szóló módszerek meghatározásával.

tovább
Fókuszban a táplálékérzékenység
Fókuszban a táplálékérzékenység

– 5 alkalmas dietetikai kurzus

54 990 Ft

Teljesértékű táplálkozás allergének nélkül is. Glutén nélkül, tej nélkül? Mi kerüljön az asztalra, hogyan készíthetünk könnyen, gyorsan, finomat. 5 alkalmas sorozat a táplálékérzékenység témakörében.

tovább
Mozogj a szívedért
Mozogj a szívedért

– csoportos gyógytorna

14 900 Ft/ 3 alkalom

A csoportos gyógytorna célja a keringési rendszer egészségét célzó hatékony és biztonságos testedzés. A szív és keringési rendszer egészsége szempontjából, valamint az általános jó közérzethez nélkülözhetetlen a rendszeres fizikai aktivitás.

tovább